Om lid te worden voor het volgende seizoen, dient u vóór 1 december van het komende schaatsseizoen uw contributie betaald te hebben.

U betaalt dan 10,- euro en daarmee bent u lid. Als er geen ijs komt,wordt dat geld gebruikt voor de kosten van de vereniging, die gewoon doorgaan, maar daar merkt u weinig van.

Maar dan: de winter valt in en de ijsbaan gaat open!

Op vertoon van uw lidmaatschapskaart krijgt u een seizoenkaart gratis, voor elk ander lid van uw gezin kost een seizoenkaart slechts 2,- euro en die hoeft u pas te betalen als men gebruik gaat maken van de ijsbaan. En dat is het!

Als u pas lid wordt als er ijs ligt dan betaalt u natuurlijk een hoger bedrag.

Lid worden ná 1 december:

Gezinslidmaatschap 20,00 euro en voor iedere extra kaart 2,- euro
Kinderen t/m 15 jaar: 10,- euro
16 jaar en ouder: 20,00 euro (zelfstandig lid)

U kunt ook kiezen voor een dagkaart:
Kinderen t/m 15 jaar: 2,- euro
16 jaar en ouder: 4: euro

Donateurs.

U schaatst niet meer, maar draagt de Koninklijke IJsclub Dockum een warm hart toe, dan bent u donateur voor minimaal 10,- euro.

Automatische incasso.

De directie heeft een voorkeur om de contributie per seizoen via automatische incasso te incasseren. Deze formulieren ontvangen de leden jaarlijks in oktober bij de aankondiging van de ledenvergadering en kunt u inleveren op de aangegeven adressen.